Zoek...
Lala - The Lamb

Lala - The Lamb

Label: Konkurrent

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-10-30 07:00:00 • min lezen

Indie
7,5

Lala - The Lamb

Oke wanneer je echt niets meer weet te verzinnen hoe of wat je artiestennaam zou moeten zijn omdat iemand er naar vraagt, zegt Lillie West, wellicht nonchalant weglopend la la la la … Ja, dan wordt het dus Lala Lala. Het album the Lamb had ze al geschreven in een moeizame tijd en dan nog over een naam nadenken was haar te veel.

Maar het gaat om het album. The Lab is vooral een donker album. Met Destroyer als openingsnummer geeft ze weer in welke wereld ze op dat moment leeft. Als rehabilitatie voor haar leven gaat ze op zoek naar haar eigen kracht om er boven op te komen. Dat is het schrijven van muziek en haar expressie in de songs als ‘DropOut’, ‘Scary Movie’ ‘When You Die’ te uiten. Het album is een prima indie gitaar album geworden. Naast dat het wat donker getint is, zijn er ook lichtpuntjes. Haar zang is prima en klinkt helder met ‘Water over Seks’, ‘Copycat’ en ‘See You At Home’.
De songs zijn intiem en intens te noemen en een weerspiegeling van haar zelf. Hierdoor is ze vast iets uit het dal geklommen en kijken we uit naar het nieuwe album om te zien hoe het met haar vergaat.

Indie

Deel via social media: