Zoek...
Lana Wolf – Fireflies in Nashville

Lana Wolf – Fireflies in Nashville

Label: JL records

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-10-12 07:00:00 • min lezen

Country / Pop
7,5

Lana Wolf – Fireflies in Nashville

Lana Wolf is een zangeres van Nederlandse bodem. Wellicht dat ze in het hoekje van de Country wordt geplaatst omdat ze het nieuwe album in Nashville heeft opgenomen. Of omdat ze zich in de countrystijl weet te manifesteren. Toch kan deze zangeres veel meer en is het zonde dat ze in een hokje is gestopt.

Met Fireflies in Nashville weet ze prachtige ballads  als “Another Time Or Place” en “One in A Million Man” voor te brengen. Gitarist Michael Baker weet op dit album zich prima te presenteren. De grote diversiteit van zijn spel siert het album. Natuurlijk is de kader de country en met “Where Are You Now” en “Dream Chaser” weet ze hier ook een punt mee te maken. Ook al is het maar het gitaarlikje dat er bovenop ligt.  Toch hoor je in alles dat ze met deze band meer kan. Het meer poprockende “Live Being a 70’s Child” en “Bobby Joe” zou men iets anders kunnen aanvliegen waardoor er meer power in komt en wat stevigere sound ontstaat.  Het riekt er steeds naar, maar men blijft gevangen in de countrystijl.  Wanneer men buiten de kaders de songs speelt, wordt het bereik van hun publiek ook groter. Het “Biggest Fan in Town” is een smetje op het album. Terwijl “Heartlock” weer een juweeltje van het album is.
Het album is opgenomen in Nashville, daar is men terecht trots op. Het nieuwe album mag gerust worden opgenomen in de bergen van Zweden. Hier zal haar talenten nog meer gaan uitkomen, hoewel ze genoeg als gast optredens doet.

Komende tijd zal ze touren in Nederland het The American Country Legends tour.
Een tour met zeer goede muzikanten en vol energieke country songs waar toch haar hart ligt.

Country / Pop

Deel via social media: