Zoek...
Larkin Poe – Self Made Man

Larkin Poe – Self Made Man

Label: Tricki Woo / Proper/ Bertus

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-07-03 07:00:00 • min lezen

Indie / Pop / Rock
8

Larkin Poe – Self Made Man

We hebben hier twee stoere zussen die de wereld veroveren met hun gitaar, stoere klanken en rouwe poprock. De zussen Rebecca en Megan Lovell weten met Raka Layman en Kevin McGowan indmiddels heel wat publiek in zalen en festivals te overtuigen van hun songs.

Met Self Made Man weet men hun 5de album te presenteren. Het overtuigende Self Made Man past bij de hoes waar de zussen geen niet met hun laat sollen. ‘Burn with Holy Ghost Fire’ en ‘Keep Digging’ zijn heerlijke rock nummers die doet denken aan een moderne Joan Jett. De nieuwe bluesrocker on the block Tyler Bryant weet de dames te ondersteunen met ‘Back Down South’ en met Tears of Blue to Gold weten de dames een vleugje country aan het geheel toe te voegen. Divers maar soms klinkt het alsof het niet helemaal doorlopend een geheel is. Naast dat het allemaal goed klinkt zijn het allemaal liedjes die op zich zelf staan, dat is dan ook het verschil met het voorgaande  en Grammy genomineerd album Venom & Faith waarbij de songs tot een geheel klonken.

Met een van de juweeltjes van het album ‘Every Bird That Flies’ heeft men een troef in handen waarmee ze de wereld kunnen veroveren. Nu is het aan de ondersteunende diensten om dit waar te maken

Indie / Pop / Rock

Deel via social media: