Zoek...
ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2016-02-21 07:00:00 • 8 min lezen

Luminize - All of Nothing

Luminize – All of Nothing Label: Stargate Eindoordeel: 8,5

Ze komen uit Kroatie en zijn vier schoonheden met een hart dat rockt. De meiden hebben de balans gevonden tussen Anouk en Pink. Hun huidige woonplek Den Haag zal wellicht ook hier iets mee te maken hebben, dat ze in contact met deze muziekstijl in contact komen. Hoe dan ook het is een welkome nieuwe poprock act!

De nummers op het debuut album zijn allemaal right-in-your-face songs en alles is raak. De opener “Done With You” laat de energie van de band horen, “Get It Back” brengt de powerpop en “All Or Nothing” kan als een potentiele hit worden betiteld. Het tempo op de gehele plaat is hoog en energierijk. Dit maakt het album zo aantrekkelijk. Zelfs de ballad inslag op “Damn It” en “Love Takes No Prisoners” zijn uptempo en gevarieerd van stijlen in de rock. Drummer Irena weet de gehele band op te zwepen tot een swingend en rockend geheel. Een heerlijk pop-rockalbum dat zo snel mogelijk aan het buitenland gepresenteerd dient te worden, wellicht dat daar hun grote publiek ligt.

Komende tijd zijn deze vier rockende meiden te zien 26 februari Bar American te Middelburg 27 februari Poppodium te Culemborg 29 februari Cafe De Boerderij te Zoetermeer 04 maart cafe Paard te Den Haag 19 maart Capsloc te Capelle a/d IJssel 28 maart Nederland 3 te Wateringen

Deel via social media: