Zoek...
Lynyrd Skynyrd – Live In Atlantic City

Lynyrd Skynyrd – Live In Atlantic City

Label: EarMusic/ V2

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-10-01 07:00:00 • min lezen

Blues / Rock
7,5

Lynyrd Skynyrd – Live In Atlantic City

De oude rockers Lynyrd Skynyrd wisten hun tour met de rockband 3 doors down in Atlantic City af te sluiten. Het bleek een waardevolle samenwerking te worden tussen de oldies en relatief jongere act. Dat Lynyrd Skynyrd al legio live albums kent is voor de fans wel bekend maar waarom dan toch weer een nieuwe??

Dit album is waardevol door de extra tracks met hun support act. Het album opent met ‘Working for MCA’ waar de contract ooit werd getekend. De heerlijk bluesrock song ‘Red White and Blue’ of het ‘Gimme Three Steps’ klinken weer heerlijk. Al moest men het laatste nummer toch afkappen anders gaat men uren met deze bluesrock door.
Toch gaat het hier om de songs met de gast performance van Bo Bice op o.a. ‘The Real Thing’, Hank Williams Jr. op ‘Born to Boogie’ en o.a. de Kryptonite van 3 Doors Down.
Het album kent de JJ Cale Call Me The Breeze en hun klassiekers ‘Sweet Home Alabama’ en ‘Free Bird’. Het album is prima, maar de video erbij geeft de sfeer beter weer en zien we dan Lynyrd Skynyrd in Amerika toch echt wel een grote act is.

 

Blues / Rock

Deel via social media: