Zoek...
Madonna – Rebel Heart Tour

Madonna – Rebel Heart Tour

Label: Eagle Vision / Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-09-27 07:00:00 • min lezen

Pop
8,5

Madonna – Rebel Heart Tour

Het is duidelijk dat de inmiddels bijna 60 jarige Madonna een icoon is binnen de popmuziek. Ze ziet er nog uit als een 40er en met haar energieke show weet ze iedere keer weer te verrassen. Met haar tiende worldtour is dit een registratie van haar Rebel Heart tourshow.


Begin december 2015 stond ze met deze show in de Ziggo Dome van Amsterdam. Hier kreeg het publiek 2 andere songs, “Secret” en “Don’t Tell Me” voorgeschoteld. Deze songs hebben de live dvd niet gehaald, waardoor het een uniek moment was. De show vol heerlijke dans, geografie en show is met deze dvd weet perfect in beeld gebracht. De songs zijn goed gemixt zodat het op cd en dvd heerlijk is om naar te luisteren. Naast de Rebel Heart songs waaronder “Holy Water”, “Iconic”, “HeartBreak” en een sixpack verhaal bij de “Body Shop”. Met een ukelele wordt “True Blue” vertolkt en natuurlijk mogen de andere hits als “Into the Groove”, “La Isla Bonita” en “Holiday” niet ontbreken.  Als bonus op de dvd zijn mooie versies van “Tears of a Clown” en “Like a Prayer” toegevoegd.
Het mag dan wel een van de vele live of verzamel albums van Madonna zijn of men mag er van alles van vinden, maar een ding is zeker: Madonna staat voor kwaliteit en een fantastische show !

Pop

Deel via social media: