Zoek...
Marten de Paepe – Alles Naar De Stort

Marten de Paepe – Alles Naar De Stort

eigen beheer

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-01-14 07:00:00 • min lezen

Nederlands
7,5

Marten de Paepe – Alles Naar De Stort

De Utrechtse singer-songwriter Marten de Paepe is weer terug van weggeweest. Zijn uitstapje om een Engelstalig album te maken is achteraf een goede set geweest om terug te keren naar de kracht van de Paepe te (her)vinden. Alles Naar De Stort betekent een nieuw begin.

De singer-songwriter weet op dit album weer terug te keren naar de verhalen die beeldend als storytelling in de songs zijn gevlochten. De liedjes ‘Dichtbij’, Herinnering en ‘Wij Komen Niet Op Tv’ zijn enkele titels van songs vol weemoed, drama en melancholiek. Daar weet de Paepe een passend muziek bij te leveren. ‘Morgen Dekken We De Tafel’, een verhaal vol hoop dat is ontnomen, maar gelijk ook een stop naar voren nemen. De hectische uptempo songs zijn niet voor de Paepe bestemd geweest en horen we op dit album dan ook niet meer terug.

Het is als een boek vol mooie verhalen die we ook al bij Alex Roeka  zijn nieuw album horen. De Paepe mag zich gerust laten mengen in het gezelschap van verhalenvertellers met een muzikaal bedje.

Nederlands

Deel via social media: