Zoek...
Meggie Rogers - Heard It In A Pastlife

Meggie Rogers - Heard It In A Pastlife

Label: Capitol / Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-01-21 07:00:00 • min lezen

Pop
8

Meggie Rogers – Heard It In A Past Life

Na twee albums op een indie label is de 24 jarige Meggie Rogers nu toe aan haar debuutalbum op een groot label. En dat gebeurd niet zomaar. Wanneer je een nummer schrijft en dit met emotie zingt voor Pharrel Williams, die op zijn beurt in tranen achterin zijn producers-stoel blijft hangen, dan is je missie geslaagd.

‘Alaska’ staat dan ook op dit album. Haar album bevat prachtige songs die ergens tussen de hedendaagse pop en de authentieke wijze van singer-songwriter liedjes ligt. Soms met een heerlijke R&B sound met ‘Say It’, soms catchy  pop met ‘Give A Little’ of de single ‘Light On’en dan weer intiem klein liedje met ‘Past Life’.
Het mooie is dat dit album erg veel variatie op het album is terug te vinden. Verrassende pop melodie lijnen en erg aanstekelijk om mee te zingen. Het doet denken aan het succesalbum van Alicia Jordan, door de zangpartijen van Rogers is de R&B van Rogers sexy op o.a. ‘The Knife’ terug te horen. Als support act stond ze al in een uitverkochte zaal voor Haim in Paradiso. Nu een jaar later mag ze het zelf doen in de veel grotere Afas zaal.

 

Meggie Rogers staat op 25 februari in Afas Live te Amsterdam

Pop

Deel via social media: