Zoek...
ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2015-08-03 07:00:00 • 9 min lezen

Melissa Etheridge - Live in LA

Melissa Etheridge – A Little Bit Of Me Live In L.A. Label: SPV Eindoordeel: 8

Dit album volgt al snel op het recente album “This Is ME”, dat in Europa dit jaar is uitgebracht. In Amerika is het album al in september 2014 verschenen. Haar tournee door Amerika eindigde in december 2014, waarvan dit een live registratie is.

Zoals altijd weet Etheridge haar performance vol passie te brengen en heeft ze de neiging om iedere avond er een gezellig thee kransje er van te maken. Veel geklets met het publiek en verhalen hoe liedjes zijn geschreven, waar de inspiratie vandaan komt of dat het door derden op een andere wijze wordt geïnterpreteerd. Kortom veel interactie met haar publiek. Het leuke is dat ze dit ook op dit album zegt en dat ze dit kort moet houden. De passie is er niet minder om. Deze registratie is met band zoals ze dit in korte versie op het afgelopen Bospop festival presenteerde. Hoewel haar solo show een grotere uitdaging zou zijn om dit te registeren. Het album bestaat uit een mix van songs door de jaren heen. Enkele songs van het recente album, “I Won’t Be Alone Tonight”, “Take My Number”, “A Little Bit Of Me” en op de dvd “Monster”. Opvallend is dat de andere songs voornamelijk van de eerste vier albums komen. Hier en daar wat uitgesponnen door wat te langdurende solo’s op “Chrome Plated Heart”, “Meet Me In The Back” en natuurlijk op “Like The Way I Do”, dat ook alleen op de dvd te vinden is.

Verder is het een heerlijk avondje Melissa, met een verzameling van de betere Etheridge songs.

Speciaal voor Mpodia hebben we enkele exemplaren om weg te geven. Zie de banner voor informatie. De actie loopt tot 15 augustus.

Deel via social media: