Zoek...
Mell & Vintage Future

Mell & Vintage Future

Label: Zip Records

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-05-24 07:00:00 • min lezen

Pop
7

Mell & Vintage Future

De zangeres Melanie Jonk uit Volendam houdt niet van wachten. Dit doen de mensen al zolang. Zo gaat de tijd voorbij. Even verderop zijn de geroutineerde drummer Ton Dijkman en Nico Brandsen bezig aan een project, genaamd Vintage Future.

De afstand tussen de studio en de woonplek van Melanie is klein en de heren kennen haar van The Voice en het duet met Douwe Bob. Nu is het tijd om vooruit te kijken en zo bracht het project deze mensen bij elkaar.

Het album is een prima album en kent mellow songs als ‘Call My Name’, ‘Like It’. De songs ‘Always’ , ‘Willin’ en ‘Two of Us’ doen denken aan de popsongs van  Alanis Morrisette en Sheryl Crow. Het is deels moderne pop met een vleugje classic pop. Maar over de top klinkt het nog niet al wordt het wel gezongen. Het gaat hierbij om een popplaat met een knipoog naar Marco Borsato. De heren spelen in zijn band en Borsato heeft de foto van de heren gemaakt die op de achterkant van het hoesje prijkt. Verwacht geen Borsato album, maar meer ingetogen popsongs.

Pop

Deel via social media: