Zoek...
Miley Cyrus – She Is Coming (EP)

Miley Cyrus – She Is Coming (EP)

Label: RCA

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-06-09 07:00:00 • min lezen

Pop
7,5

Miley Cyrus – She Is Coming (EP)

Miley Cyrus doet alvast een opmaat voor haar nieuw album She Is Miley Cyrus. Het album bestaat uit 3 EP’s waar She is Coming het eerste deel van is..

Dat Miley zich als een uitdagend sexy en bad attitude persoon presenteert hoor je op het ‘Unholy’. Ja, zegt dat ze alle foute dingen doet. Het doet goed om haar attitude als a bad girl neer te zetten. Het is het tegenovergestelde van hoe ze er uit ziet en dan krijg je de uitdagende ‘good girl who’s going bad thing’. Met ‘Cattitude’ reageert ze even katachtig op wat er in de wereld gebeurd. De maatschappelijke rap met de dragqueen RuPAul past in haar plaatje. Mothers Daughter’s ‘Halleluja I am a witch, I am Nasty I Am Evil … and she’s got the power.’ Dan weten we weer hoe ze naar de wereld kijkt.
Het album kent 6 songs met deze strekking, maar muzikaal wel weer vol heerlijke dance pop dat doet denken aan Madonna’s album met William Orbit. Na 20 minuten sluit ze het album en zijn de laatste klanken van The Most te horen. Mark Ronson zorgt voor zijn medewerking en Ghostface Killah, Swea Lee en Mike Will Made It schuiven op dit deel aan voor gast optredens.

Het album is een mooie opmaat dat nieuwsgierigheid brengt naar het volgende deel She Is Here en wellicht het over de top deel 3.. She is Everything.

Pop

Deel via social media: