Zoek...
Monster Truck - True Rocker

Monster Truck - True Rocker

Label: Canada /Mascot

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-09-02 07:00:00 • min lezen

hard rock
8

Monster Truck – True Rockers

Het afgelopen jaar stond de band als support- act voor o.a. Deep Purple in de Ziggo Dome. Een energieke band met classic rock spettert van het podium. De band uit Ontario, Canada weet deze energie met gemak op plaat te zetten.

Het nieuwe album is hier weer een helder bewijs van. Vol power en zelfverzekerdheid slingeren ze ‘Thunderstruck’ en ‘Evolution’ door je woonkamer. Wat je er ook van mag denken, deze sound brengt je in beweging en hierbij kun je gewoon niet stil zitten! De opener en titelstuk met Twisted Sister Dee Snider is stevig en geeft direct het antwoord op de vraag; wat bezield die rockers. Toch weet de band het stevig portie blues tot rock te brengen. ‘Devil Don’t Care’ en ‘Undone’ wordt gewapend met een mondharmonica door de speakers geblazen.
Het album is vooral een stap van groei in de evolutie om Monster Truck tot een monsterlijk goede band te brengen. Het album is voor mij hoe een moderne classic rock act moet klinken. ‘Young City Hearts’ is een heerlijk rocknummer dat meer dan een potentiele hit is.

Het is dus een heerlijk rock album waar ieder die een rockhart heeft minstens de moeite voor moet nemen om het te beluisteren.

hard rock

Deel via social media: