Zoek...
Moonchild Sanelly – Nudes (EP)

Moonchild Sanelly – Nudes (EP)

Label: Transgressive Rec. PIAS

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-09-11 07:00:00 • min lezen

Dance / Pop / Wereldmuziek
7,5

Moonchild Sanelly – Nudes (EP)

De Zuid- Afrikaanse zangeres Sanelisiwe Twisha weet zich beter in de kijker te spelen onder de naam Moonchild Sanelly. Met haar blauw gekleurde haar krijgt je het idee dat het allemaal heftig is, maar dit hoort bij haar dansers logo en weet met de Afrikaanse beats een mooie mix te maken met de Europese beats.

Met het nummer ‘Bashiri’ weet ze direct een heerlijke beat te pakken dat je in het album meesleept. Dan maakt het ook niet meer uit of je haar verstaat of niet. De Afrikaanse beats in de songs pakken je vanzelf waardoor je niet meer stil kunt blijven zitten. Het is een heerlijk album om op te zetten voor je uit gaat en in de sfeer te komen van dans gelegenheden of theater- / muziekfestivals.
Met ‘Newtown Chips’ weet ze meer een Europees dance nummer te brengen en met I Love ‘Boys and Girls’ now and then weet ze een nieuwe uitdagend nummer te maken a la ‘I Kissed A Girl’ van Katy Perry. Wie weet weet deze Moonchild hiermee in de toekomst ook te kunnen doorbreken. Maar deze EP, met een mooie mix van talen en muziek, is meer een volledig album al staan er 8 nummer op.

Dance / Pop / Wereldmuziek

Deel via social media: