Zoek...
Motorhead – Louder Than Noise, Live in Berlin

Motorhead – Louder Than Noise, Live in Berlin

Label: Silver Lining Music

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2021-04-24 07:00:00 • min lezen

hard rock / Metal
8

Motorhead – Louder Than Noise, Live in Berlin

Het is donker in de zaal en de speakers staan op 11. De enige band die dat op de speakers had staan en dit ook kon permitteren. Het licht gaat aan de Lemmy loopt naar de microfoon die altijd te hoog in de standaard stond met de microfoon naar beneden. Het zijn de herinneringen van een beest in de hard rock heavy metal, want het is inmiddels alweer ruim 5 jaar geleden dat hij overleed.

‘Gutenabend!’ het is de liefde van Motorhead voor Duitsland. Samen met Mikkey Dee (tegenwoordig The Scorpions) op drums  en gitarist  Phil Cambell (and the Bastards Sons) weet de band Berlijn in 2012 weer onveilig te maken en trappen af met ‘I Know How To Die’. ‘Stay Clean’ was een statement voor de fans en ‘Over the Top’ was een soort van zelfreflectie. De King of the Road tour kende nog meer verrassende songs waaronder  het ‘Going To Brazil’. Natuurlijk mogen de classics als ‘Killed By Death’,  ‘Ace of Spades’ en ‘Overkill’ niet ontbreken, alleen word het Bombers gemist.

Het blijft een heerlijke band en gelijk ook een gemis. maar dit is een mooie live registratie dat zowel op cd als dvd/ blue ray te vinden is.

hard rock / Metal

Deel via social media: