Zoek...
Nada Surf – Never Not Together

Nada Surf – Never Not Together

Label: City Slang / Konkurrent

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-02-21 07:00:00 • min lezen

Americana / Indie / Pop
8

Nada Surf – Never Not Together

De Amerikaanse band Nada Surf wist een enorme hit te scoren met het nummer ‘Popular’. De teenagers band van toen is inmiddels ouder geworden en maakt tegenwoordig prachtige Americana indiepop. Iets wat men nu al enige jaren doet.

Met mooie teksten in de songs ‘Something I Should Do’, ‘Live Learn and Forget’ en ‘Crowded Star’ gaan gepaard met meeslepende poprock dat doet denken aan Manic Street Preachers. Met een strijkers ensemble op ‘Just Wait’ en ‘So Much Love’ weten ze een mooi bedje te leggen voor de lichte gitaarloopjes. Het zijn de momentje die men heeft overgenomen van Rik Ocasek (The Cars) die afgelopen  jaar is overleden en waar het album aan is opgedragen.

Het album kent louter mooie liedjes die aan je voorbij gaan bij het luisteren maar wanneer het stopt het gaat missen. Wanneer je er even dieper induikt worden de verhalen mooier en krijgt het album meer kleur. Nada Surf mag dan aan de one wonder hit ‘Polular’ verbonden zijn, ze maken nu eigenlijk  mooiere liedjes dan in hun begintijd.

Nada Surf is te zien in Nederland op
1 april in Paradise te Amsterdam

Americana / Indie / Pop

Deel via social media: