Zoek...
ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-11-18 07:00:00 • min lezen

Hiphop / Metal / Pop

P.O.D. - Circles

Het recente album van P.O.D. The Awakening, liet de band zich even van de christelijke andere kant zien. Nu we dat even weten gaan we vrolijk verder. De crossover metal klinkt op dit album weer volop. Maar ook de pop en hiphop komt weer optimaal voorbij. De cirkel is voor P.O.D. dan weer rond.


Vol power gaat de band met ‘Rockin With The Best’. De rap metal met volle metalgitaren doet het weer als vanouds zoals we de band kennen. Maar de afwisseling met de meezinger Always Southern California en  het metal/hiphop/ pop van het titelstuk doet het album en de band goed. Met On the Radio weten ze ‘Pass The Dutchy’  van de toenmalige jonkies Musical Youth in een ander jasje te gieten. Na het luchtige en akoestische ‘Fly Away’ wordt de stevige sound weer gevonden in ‘Listening for the Silence’.
Het is hierdoor een erg afwisselend album geworden en je moet van alle stijlen houden om het geheel van het album te kunnen waarderen. De heren weten veel te vertellen over het goed en kwaad en hoe we hier mee omgaan.

‘Dreaming’  en het ‘Home’ zijn dan ook mooie songs die het gehele album in een notendop vertellen. Het is dan ook een heerlijk album en doen de heren van P.O.D. ook nu weer prettig te verrassen!

Hiphop / Metal / Pop

Deel via social media: