Zoek...
Priests – The Seduction of Kansas

Priests – The Seduction of Kansas

Label: SPR. rec. / Konkurrent

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-05-01 07:00:00 • min lezen

Post Punk
7

Priests – The Seduction of Kansas

De postpunkers uit Washington kenden in 2017 een vliegende start. Het debuutalbum Nothing Feels Natural kreeg goede reacties en de band wist zich in de spotlight te plaatsen. Nu is er het vervolg. The Seduction of Kansas kent weer een post punksound dat doet denken aan Blondie en Talking Heads.

De band mag dan nu wel hun tweede album presenteren, maar bestaat al langer dan 10 jaar. De eerste jaren verschenen verschillende ep’s. Het nieuwe album kent een volwassener sound, al wil de band zich nog als jonge act zich presenteren. Met het openingsnummer ‘Jesus Son’ horen we de sound van het debuut door te trekken. De snelle tempo songs ‘Good Time Charley’ en ‘Control Freak’ doen de oude punksound herleven. Al zijn de songs ‘Not Percieved’ en ‘Ice Cream’ rustiger van aard en kennen ze heerlijke baslijnen die de songs dragen.
Muzikaal is de band zeker gegroeid, al weet men dit niet in alle songs te gebruiken. Wellicht omdat men dan toch een keus moet maken om van postpunk naar indie rock te gaan. Maar wie maakt dat uit, als de songs maar goed zijn en Priest progressie maakt, dan zit het wel goed.

Prima opvolger van hun debuut album !

Post Punk

Deel via social media: