Zoek...
Primal Fear – Acopalypse

Primal Fear – Acopalypse

Label: Frontiers rec.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-08-20 07:00:00 • min lezen

hard rock / Metal / Rock
8

Primal Fear – Acopalypse

Het nieuwe album van de Duitse rockband Primal Fear begint al heerlijk klassiek. Met de Gregoriaanse zangpartij dat obvious over gaat in een fel gitaarrif luidt de band in om vervolgens op een hoog tempo de zoektocht naar de Acopalypse te voeren.


Afgelopen jaar bracht de band al een heerlijk best of album. Ralf Scheepers en Mat Sinner weten hun band bij elkaar te houden en komen met een sterk vervolg op de ‘RuleBreaker’ van 2016. Het album ademt energie met ‘King of Madness’, ‘Blood Sweat and Fear’ en ‘Hail To The Fear’.  Felle gitaren, pompende drums en bas, met hierover een strot van een zanger dat overal doorheen schuurt. Het doet wel eens wat denken aan de zang van Iron Maiden Bruce Dickinson. Dan hebben we toch een heerlijke rockstem dat bij dit genre hoort.

Primal Fear weet altijd te spelen met de klassieke intro’s dat we hier ook weer horen op het ‘Supernova’. Het geeft het stevige werk altijd wat extra accent. Hier zijn deze heren dan ook meesters in. Dan zijn de synchroon lopende gitaarnoten met de zang nog niet eens benoemd. Heerlijk en meesterlijk weet Primal Fear met dit album zich te overtreffen. En de vorige was al zo goed!

Voor de rock- en metalheads onder ons is dit zeker een aanraderrrrrrrrrrrr!

hard rock / Metal / Rock

Deel via social media: