Zoek...
"Brandnew" album van Real Estate

"Brandnew" album van Real Estate

Label: Domino/ V2

ALBUM RECENSIE
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2017-03-22 07:00:00 • 1 min lezen

Pop
8

Real Estate - In Mind

Onder leiding van Cole MGN (Beck, Snoop Dogg en Julia Holter) dook de band Real Estate de studio in. Inmiddels had de gitarist Matt Mondanile de band verlaten om aan zijn eigen hobby project Ducktails meer aandacht te besteden. Tevens verliet de bassist Alex Bleeker de band en werd zanger Martin Courtney aangewezen op zijn eigen kunsten. De muzikale basis van Real Estate blijft gelukkig bestaan.

Met dit vierde album weet men zelfs meer toegankelijker te klinken dan de voorgaanden albums. Naast de droompop songs als “After the Moon” en “Two Arrows” komt er meer een indie popsound uit de speakers. De uptempo songs “Darling” en “White Light” komen in de richting van de Jayhawks. Het klinkt allemaal erg aanstekelijk en prettig in het gehoor. Door de samenzang hebben de refreintjes een Beatles achtige invulling waardoor het album interessanter gaat klinken dan de vorige albums.
Het album is zeker een must voor de festivalganger  van Best Kept Secret waar deze band als een geheim wapen te zien zal zijn.

De band is te zien

15 juni Orangerie te Brussel
16 juni Best Kept Secret festival te Hilvarenbeek

Pop

Deel via social media: