Zoek...
ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-03-17 07:00:00 • 5 min lezen

Rhino's are People Too - Hello From The Gutters

Rhino’s are People Too – Hello From The Gutters Label: ZEAL / Konkurrent Eindoordeel: 7,5

Het Belgische indiepop doet het goed. Met regelmaat komt er een album van een band dat de kwaliteit van een internationale allure kent. Dit maal gaat het om de band People Are Rhino’s Too. Ja dat is de bandnaam, dan weet je dat het al goed zit.

Als aanstormend talent is de band al op diverse festivals gepresenteerd. Nu is het om de indie sound stevig op plaat te krijgen. De wereld van dwalende karakters, filmpersonages, seriemoordenaars en hun slachtoffers. Het gaat allemaal om de ontheemde samenleving zonder verder remmingen.

“Hello From the Gutters” is dan ook een verzameling verhalen die uit de riolen van Peer doet klinken. De verhalen die men ontvangt van wat er allemaal op de opvlakte van de aarde gebeurd. “Hear the Night” en “Dead Birds” geven de verhalen weer dat het allemaal wat schimmig te keer gaat zonder rekening te houden met milieu en elkaar.

Vermeng dit met de alternatieve elektrobands Foasl en the Flaming Lips dan waan je je al aardig in de wereld voor fictie en film van Rhino’s are People Too.

Deel via social media: