Zoek...
Robyn – Honey

Robyn – Honey

Label: Island rec.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-11-02 07:00:00 • min lezen

Electronic / Pop
7,5

Robyn – Honey

Voor degene die 10 jaar geleden bij het concert van Madonna in de Arena zijn geweest, zal Robyn misschien nog ergens in het geheugen zijn. De Zweedse zangeres trad als supportact op en weetal enige jaren in Europa hits te scoren. In Nederland is er nog veel te winnen.

Het is inmiddels het 8ste album van deze zangeres bevat veel pop en dance zoals we dit de laatste jaren ook van o.a. Madonna horen. Het Hit me ‘Baby One More Time’ is Robyn ooit aangeboden en heeft dit nummer afgeslagen. We weten inmiddels wat de impact van het nummer van Britney Spears is geweest.  


Nu komt Robyn met Honey en is het inmiddels 8 jaar geleden dat haar drieluik Body Talk verscheen. Deze drie albums zou je ook als een geheel kunnen betitelen, waardoor ze nu tot haar 5de album komt. Ze speelde in de laatste serie van de HBO Girls en weet nu met het nummer Missing You bij onze zuiderburen en in UK een grote hit te scoren. De future elektrosound is weer heerlijk poppy en zoet in de klankkleur. Haar persoonlijke teksten zijn vooral begaan met het verlies van haar muziekmaatje. ‘Baby Forgive Me’ en ‘Send To Robyn Immidiately’ zijn songs die hieraan refereren. Het album staat vol uitgebalanceerde elektropop waarbij de productie een belangrijke invulling geeft. ‘Between the Lines’ en ‘Beach2020’ zijn potentiele hits, waardoor Robyn weer prima in de markt ligt. Een goed comeback plaat na 8 jaar weg te zijn geweest!

Electronic / Pop

Deel via social media: