Zoek...
Taylor Swift – Lover

Taylor Swift – Lover

Label: Republic rec./ Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-08-25 07:00:00 • min lezen

Pop
8

Taylor Swift – Lover

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is inmiddels 29 jaar en heeft al heel wat hits op haar naam staan. Toch weet ze nu haar zevende album te presenteren. Inmiddels wordt dit album met open armen in de muziekwereld onthaald. Terecht, want dit album behoort tot een van haar beste albums.

De songs zijn pakkend en modern maar ook muzikaal sterk. Swift weet prachtige pop dance en ballads te kunnen schrijven en dat weet ze nu op een album te zetten, waardoor haar talent optimaal zichtbaar wordt. Het openingsnummer ‘I Forgot That You Existed’ en het ‘Cruel Summer’, met St. Vincent, zijn potentiele popsongs die de hitlijsten gemakkelijk kunnen beklimmen. De ballade en intense titelstuk ‘Lover’ is prachtig en beeldend weergegeven en met ‘The Man’ weet ze een prima dance song af te leveren. Het is een mooi en gevarieerde start van het album.

 Met ‘Miss Americana en the Heartbreak Prince’ en the handclap pop van ‘Paper Rings’ weet ze halverwege het album te breken zodat het niet in een dipje raakt en om vervolgens weer haar hit songs verder af te leveren. Haar stap om haar concurrentie af te troeven is hiermee zeker geslaagd.

Prima en verrassend goed album van Taylor Swift!

Pop

Deel via social media: