Zoek...
The Kooks – The Best of …. So Far

The Kooks – The Best of …. So Far

Label: Virgin Universa;

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-05-28 07:00:00 • min lezen

8

The Kooks – The Best of …. So Far

De Engelse Britpop uit Brighton brengt al enige jaren veel vrolijkheid op de festivals. Het is een heerlijk gitaarbandje dat inmiddels al 13 jaar bestaat! Door de jaren heen is het groot geworden in hun eigen land en mondjesmaat komt het succes naar Europa. Zoals het album al zegt, is dit een compilatie van hun albums en de hits. Kortom het beste van The Kooks!

Zanger Luke Pritchard weet met zijn band songs te maken waar je blij van wordt. “Junk of the Heart (Happy)” van het gelijknamige album uit 2011 of het “Bad Habit” van het recente album Listen zijn swingend en zomers van klank. Met hun debuutplaat Inside In / Outside Out weet men met “Seaside” en de single “She Moves In Her Own Way” iedereen om de vinger te winden.

Met “Broken Vow” en de meezinger “Be Who You Are” zijn er toch twee nieuwe songs aan het geheel toegevoegd. Hiermee kan de band rustig een vervolg geven aan hun “Best of Headline tour” waarmee men afgelopen week in 013 te Tilburg stond. Eind dit jaar doet men België aan en misschien wordt daar nog een Nederlandse zaal aan toegevoegd.

Deel via social media: