Zoek...
ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2016-02-21 07:00:00 • 7 min lezen

Tony Scott - Do It Again (Best of ...)

Ton Scott – Do it Again (best of..) Label: Sony Eindoordeel: 8

Tony Scott nam afgelopen week afscheid van zijn fans in Paradiso te Amsterdam. Reden hiervan is omdat Peter van der Bosch de ziekte MS heeft gekregen. Hij heeft gekozen om zijn carrière als artiest in stijl af te sluiten. Samen met gasten waaronder Lange Frans en Candy Dulfer bracht men een mooi afscheid dat in het teken stond van deze ziekte. Het album “Do It Again” geeft een overzicht van Tony Scott door de jaren heen. De dance songs die hij op plaat zette was vooral in de jaren 80 en 90 een groot succes. Discotheken vergrepen zich veelvuldig aan deze platen om de gasten op de dansvloer te krijgen. Songs als “The Chief” en “Do It Again” werden grote hits.

Tony bleef niet onbekend in het buitenland. Dit resulteerde in samenwerking met o.a. Boys II Men “Under Pressure” remix, maar ook de mixen met Ben Liebrand kregen hoge attentiewaarde. Al deze songs zijn nu op een album verkrijgbaar. De opbrengst is ook ter ere van het MS ondersteuningsfonds MSfonds.

Een heerlijk album voor degene die uit die jaren nog eens herinneringen wil ophalen of voor diegene die de voorloper van de latere dance met Tiesto en Armin van Buren wil beluisteren.

Deel via social media: