Zoek...
Vampire Weekend - Father of the Bride

Vampire Weekend - Father of the Bride

Label: Columbia / Sony

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-05-10 07:00:00 • min lezen

Pop
8

Vampire Weekend – Father of the Bride

Het is al een tijd stil geweest rondom de Amerikaanse indie band Vampire Weekend. Het laatste album verscheen in 2013 en nu ligt er plotseling het nieuwe album Father of the Bride. Een album dat verrast met heerlijke zomerse indie songs.

Het begint al met een vrolijk klein liedje ‘Hold You Now’. Voor dit liedje heeft Ezra en de zijnen Danielle Haim als gast zangeres heeft gevraagd.  Danielle speelde met Haim als support act voor Vampire Weekend tijdens de 2013 tour. Ze heeft haar medewerking verleend aan nog twee songs ‘Married in A Gold Rush’ en ‘We Belong Together’ Zo staan er meer kleine liedjes op het album waaronder het vrolijke ‘Bambina’ en ‘Big Blue’. Het vrolijke Harmony Hall behoort tot de lange songs van het album en is met 5.08 min dan ook het langste nummer.
De songs zijn vooral catchy te noemen en echte radio songs van rond de 3 minuten. Het zijn liedjes waar je vrolijk van wordt en passend zijn bij de zonnige dagen. Met de handclaps en de meezing achtergrond vocalen van ‘Sympathy’ en ‘Sunflower’ met Steve Lacy. Het album is na een uur en 18 songs afgelopen om daarna weer van vooraf aan te laten beginnen.

Pop

Deel via social media: