Zoek...
Warrant – Louder Harder Faster

Warrant – Louder Harder Faster

Label: Frontiers

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-05-31 07:00:00 • min lezen

Rock
8

Warrant – Louder Harder Faster

Het klinkt in de titel dat het hier stevig te keer gaat, maar de luisteraar van de rock en hard rock weten dat ze met Warrant commerciële melodische rock voorgeschoteld krijgen. De hair band uit de jaren 90 scoorde in Amerika toentertijd diverse grote hits. Inmiddels kent Warrant diverse bandwisselingen, een reunie, een overleden zanger Jani Lane en heeft men 10 jaar geleden Lynch Mobs zanger Robert Mason in de band.

Het succesvolle debuutalbum “Dirty Rotten & Filthy Sticking Rich” maakte de band enorm rijk en hierop volgden nog enkele succesvolle albums. Nu zijn we bijna 30 jaar later en weet de band wederom een mooi rock album te produceren.


Heerlijke uptempo rocksongs  Perfect en ……… zijn heerlijke meezing rocksongs en natuurlijk mag er hier ook geen ballad ontbreken. Ditmaal een vanachter de piano. Niks nieuws en een classic compositie, maar dit soort rockers weten er altijd een mooie draai aan te geven zodat het je pakt. Robert Mason weet met zijn rauwe stem hier helder over te komen, om “U in my Life” met vol liefde in te zingen.

“Music Man” is de country blues rock waar Warrant voorheen hun hits mee scoorde. Al bleef het toen in de ballade sfeer, gaat het nu over in de standaard rocksound. Niet dat het erg is, want voor de liefhebber van deze stijl is het een heerlijke plaat!

Rock

Deel via social media: