Zoek...
Whitney Houston – I Wish You Love: More From the Bodyguard

Whitney Houston – I Wish You Love: More From the Bodyguard

Label: Sony Music

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-03-06 07:00:00 • min lezen

Pop
7,5

Whitney Houston

Dat de film the Bodyguard veel indruk op mensen heeft gemaakt is inmiddels wel duidelijk. De hoofdrol was in handen van Whitney Houston. Een vrouw die begon haar carrière al vroeg en haar heldere stem viel meteen op. Het verhaal van Houston is inmiddels ook uit de treure.

Hoewel de film vele hits bevat, was haar top periode al hiervoor gemaakt. Hierdoor kreeg ze de kans om te gaan acteren en zangeressen (en zangers) die plotseling gaan acteren (en andersom), dan wordt het spannend. Het pakte voor Whitney goed uit. De kritieken waar goed en de album verkoop ging ook de goede kant op.
Met dit album horen we Whitney voor een deel het album inzingen en daarbij gaat ze Tina Turner na om ook alleen maar covers op te nemen. Dolly Partons ‘I Will Always Love You’ is zo’n cover. Je kunt er vanalles over zeggen maar een ding is zeker. Whitney heeft dit perfect ingezongen en het is een kroon op haar zangcarrière.  
Met dit album worden meerdere songs in verschillende versies weer gegeven. Met een album vol live versies valt het album wat in herhaling en is het album eigenlijk voor de echte liefhebber van Whitney een heuse aanwinst.

Pop

Deel via social media: