Zoek...
Willow – Lately I Feel Everything

Willow – Lately I Feel Everything

Label: Polydor/ Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2021-07-19 07:00:00 • min lezen

Indie / Pop
8

Willow – Lately I Feel Everything

Met de naam Willow kom je er nog aardig anoniem mee weg, met de naam Willow Smith wordt het al wat lastiger, maar ja iedereen heet Smith. Dit is de dochter van acteur Will Smith en ze heeft inmiddels al 4 albums op haar naam staan. Het succes van haar debuut Whip My Hair uit 2010 heeft ze net meer geëvenaard. Al weet ze met haar acteren en muziek maken een veelzijdigheid te brengen waar haar vader ooit van droomde.

Het album Lately I Feel Everything kent de single ‘Transparant Soul’ met Blink 184 Travis Barker en het ‘Lipstick’ dat net uitgebracht is. Het album kent vooral vette popsongs en alles klinkt lekker vet, zoals het Coming Home met Aya Tesler-Mabe van de Canadese indie rockband Calpurnia. Het vreemde aan dit album is dat het uitgangspunt een vette popsound is en met de indierockers als Cherry Glazerr op ‘Breakout’ het een andere kant op duwt. Dat maakt het album dan ook leuk, omdat het geen indie album is en ook geen popalbum. Met Tierra WHack als rapper krijg je weer een andere sound in ‘Xtra’.
Haar sound past het best bij het nummer ‘Grow’, waarbij ze Avril Lavigne als gast heeft en wellicht dat dit haar idool is. De mix van post punkpop brengt dat het een vrolijke plaat is geworden.

 

Indie / Pop

Deel via social media: