Zoek...
ARMIN VAN BUUREN ZET WEMBLEY IN LONDEN OP Z’N KOP

ARMIN VAN BUUREN ZET WEMBLEY IN LONDEN OP Z’N KOP

Phone Down

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2019-04-19 07:00:00 • min lezen

Dance

ARMIN VAN BUUREN ZET WEMBLEY IN LONDEN OP Z’N KOP

Nog geen 24 uur nadat Armin van Buuren de Wembley SSE Arena op haar grondvesten deed schudden met een zinderende, uitverkochte liveshow voor 12.500 man staat de vijfvoudige #1 dj ter wereld alweer klaar met zijn volgende muzikale meesterwerk. Voor ‘Phone Down’, de gloednieuwe single die vandaag officieel werd uitgebracht op Armada Music, werkte de Leidenaar samen met Grammy-winnaar en superproducer Garibay, met wie hij eerder ook de platina hit ‘I Need You’ (feat. Olaf Blackwood) schreef en produceerde. Met ‘Phone Down’ hebben ze zonder twijfel opnieuw goud in handen.

‘Phone Down’ legt de connectie met de innerlijke strijd die velen van ons hebben gevoerd na een bijzonder moeilijke relatiebreuk. De aanstekelijke ritmes, herkenbare teksten en opzwepende akkoorden raken luisteraars in hun hart, en zij zullen ongetwijfeld uit volle borst meezingen met teksten als “I Can’t Put My Phone Down” wanneer deze plaat alle festivals en clubs afgaat.

 

De release van de track volgt op Armins epische optreden op de mainstage van Ultra Music Festival, waar hij tevens rock-icoon David Lee Roth verwelkomde als special guest om samen met hem een remix van ‘Jump’ ten gehore te brengen. In de komende weken liggen er – vanzelfsprekend – nog meer grote shows in het verschiet voor de vaandeldrager van de dancemuziekindustrie; op 16 mei staat de eerste show van zijn nieuwe residentie bij PALMS nightclub, KAOS op de planning, en drie dagen later, op zondag 19 mei, volgt een mainstageset op een van de best bezochte muziekfestivals in de V.S., EDC Las Vegas.

 

Armin van Buuren: “Ik vind het geweldig om te zien hoe sommige dingen soms gewoon samenkomen. De sound, de teksten, de vibe, het viel allemaal op zijn plek toen Garibay en ik samen in L.A. de studio indoken. Het is een enorme eer om met zo’n getalenteerd individu te werken en ik ben ontzettend trots op het resultaat.”

 

Dance

Deel via social media: