Zoek...
BOY GEORGE AND CULTURE CLUB

BOY GEORGE AND CULTURE CLUB

nieuw album en in november live in Afas Live!

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2018-08-08 07:00:00 • min lezen

BOY GEORGE AND CULTURE CLUB BRENGEN NIEUWE SINGLE

Boy George en Culture Club brachten op 31 juli hun nieuwe single ‘Let Somebody Love You’ uit, hun eerste werk sinds 20 jaar. Het nummer is geproduceerd door Future Cuts en geschreven door Boy George, Roy Hay, Michael Craig, Jon Moss en Ritchie Stevens. Samen met de single kondigen ze meteen het nieuwe album ‘LIFE’ aan voor 26 oktober. Daarnaast onthullen ze ook het album artwork voor het nieuwe album, wat exclusief geschoten is door Rankin.

 

 

Tot het uiteenvallen van de Culture Club in 1981 wisten ze meer dan 150 miljoen platen te verkopen, wonnen een Grammy Award en scoorden veel hits, zoals: ‘Do You Really Want to Hurt Me’, ‘Karma Chameleon’‘Church Of The Poison Mind’‘Victims’‘It’s A Miracle’ en ‘The War Song’.


De frontman Boy George is wereldwijd zeer geliefd en is een van de meest iconische artiesten in de muziek scene. Roy Hay, Mikey Craig en Jon Moss maken de originele line-up compleet.


Als de eerste multi raciale band met een gay frontman heeft Culture Club geschiedenis geschreven in de Britse muziek en de pop cultuur.  In 2014 kwam de band weer bij elkaar waarna ze 2 uitverkochte wereldwijde tours deden.

 

In november gaat Culture Club op tour door Europa en op 28 november doen ze de AFAS Live in Amsterdam aan. Aan The Life Tour doen ook 80’s popster Belinda Carlisle en new wave & synth pop artiest Tom Baily (Thompson Twins) mee.

 

Boy George:‘We put together an amazing show that is going to be filled with hits and fabulous memories.”

Culture Club is live te zien op 28 november Afas Live te Amsterdam

‘LIFE’ album track listing:

 1. God & Love
 2. Bad Blood
 3. Human Zoo
 4. Let Somebody Love You
 5. What Does Sorry Mean
 6. Runaway Train
 7. Resting Bitch Face
 8. Different Man
 9. Oil & Water
 10. More Than Silence
 11. Life

 

Deel via social media: