Zoek...
Harry Styles - Harry Styles

Harry Styles - Harry Styles

Label: Columbia / Sony

CONCERT RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-05-21 07:00:00 • 2 min lezen

Pop
8

Harry Styles – Harry Styles

De naam Harry Styles is onlosmakelijk verbonden aan de band One Direction. De singer songwriter weet met het opheffen van de band als eerste een solo album te brengen en verrassend genoeg is het album volwassener dan de songs van de hitfabriek van One Direction.

Na dat One Direction  de derde plek  van X factor finale hun single Forever Young  uitlekte werd de band direct bekend. Het nummer een grote hit en de band werd als marketing act in de markt gezet.
De pretty-boy kreeg aanbiedingen om in diverse films te mogen spelen en bereikt daarbij een ander publiek.

Met het eerste solo album weet hij met Sign Of The Times een hit te scoren. Al is het openingsnummer “Meet Me In The Hallway” een prachtig subtiel nummer en met “Carolina” weet hij de sfeer van Beck te pakken. Het album is verrassend van songs terwijl het geheel van het album een lief karakter kent. De intieme singer songwriterssongs “Two Ghost”, “Sweet Creature” en “From The Dining Table” komen dichter bij de zanger zelf. Ze zijn intenser gezongen en zijn de juweeltjes van het album. Terwijl “Woman”, “Kimi”en het rockende “Only Angel” meer een commerciële insteek kent.

Het album is dan ook een overbrugging van wat Styles wil als singer songwriter en waar hij vandaan komt om die fans mee te nemen voor de toekomst. Verder is het voor mij een verrassend prima album!

Harry Styles is te bewonderen op
8 november Afas Live te Amsterdam

Pop

Deel via social media: