Zoek...
Kim Wilde Live @ Oosterpoort Groningen

Kim Wilde Live @ Oosterpoort Groningen

datum: 15 november 2017

CONCERT RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-11-16 07:00:00 • min lezen

Pop

Kim Wilde live @ Oosterpoort te Groningen

Met een zaal vol 50ers die uit hun verleden de hits van Kim Wilde gaven haar al een warm applaus wanneer ze het podium betrad. Dat heeft direct al een prettige weerslag op de bijna 60 jarige vrouw die als tieneridool in de jaren 80 door het leven ging.

Het waren misschien niet alleen tieners die haar aandacht vroegen. Ze was in die tijd een prachtige vrouw en dat is haar nog steeds aan te zien.  Muzikaal is het nog steeds goed wat ze op het podium brengt. Samen met haar broer en de rest van de band weet ze dat er een mooi feestje van te maken.


Na een argwanende opkomst met “Addicted to You” en “Get Out” had men de draai snel gevonden. De Engelse heeft nog steeds de humor om de zaal op haar hand te krijgen. Natuurlijk is ze bewust van de teksten van toen die ze nog steeds zingt en dat dit een andere lading kent.  Hits waaronder “Cherqered Love “ en “View from A Bridge” deden haar wenkbrauwen ook doen fronsen.  De Nena hit “Anyplace, Anywhere, Anytime” werd luidkeels meegezongen. Het middenstuk werd akoestisch gebracht. “Stay Awhile”  en “You’ll Never Be So Wrong” kwam iets minder uit de verf dan de Fleetwood mac cover “Big Love”. Dit met extra ondersteuning van de supportact en Voice UK deelnemer Lawrence Hil. Met het “Cambodia” ging het feest weer verder tot en met de hits “You Keep Me Hanging On” en “Kids in America”, was dit een heerlijk avondje vol sentiment.Pop

Deel via social media: