Zoek...
CONCERT RECENSIE
DOOR JAN KLUPPER
2016-01-18 07:00:00 • 9 min lezen

Sarah-Jane in de spotlights

2015 was een succesvol jaar voor Sarah-Jane. In januari was ze in De Wereld Draait Door, waar ze het liedje ‘Psychedelic Love’ zong. Een hoogtepunt was haar optreden tijdens het North Sea Jazz Festival. Afgelopen najaar maakte ze een tour door Nederland. In die reeks concerten, was ze op 18 december terug in Rotterdam, voor een concert in Bird.

 

Binnen enkele minuten brengt Sarah-Jane de club op stoom. Met haar goed gekozen songs, eigen werk en covers, maakt ze een elektrificerende show. In de intieme ruimte van Bird is er geen ontkomen aan de performance van Sarah-Jane. Opnieuw maakt ze indruk met haar enorme stem en persoonlijkheid.

Met Stan de Kwaadsteniet op keys, Davy Henket op drums en Ebenezer Yeboah op bas, heeft ze drie muzikanten aan haar zijde die een stevige funky groove neerzetten. De backing vocals van Altagracia Nortan en Kimberley Janice, voegen zich goed met de stem van Sarah-Jane.

Zingen is voor Sarah-Jane hetzelfde als ademhalen. De expressie en energie waarmee ze het podium inneemt is verbluffend. Ze zingt met bezieling en een messcherpe timing. De pers was het er in 2015 unaniem over eens dat Sarah-Jane een veelbelovend talent bezit, waarmee ze overtuigt en intrigeert.

 

18 december 2015, Bird, Rotterdam

Tekst Roland Huguenin

Deel via social media: