Zoek...
Skunk Anansie – 25 Live @25

Skunk Anansie – 25 Live @25

Label: BoogooYamma/ V2

CONCERT RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-01-25 07:00:00 • min lezen

Pop / Rock
8

Skunk Anansie – 25 Live @25

Het is inmiddels 2 jaar geleden dat Skunk Anansie een verbluffende show in Afas Live gaf. Het was de tour van de terugkeer van Skin, Ace, Cass en Mark. In the spirit van deze show is de energie van de band helemaal terug en is het komende jaar het 25 jarig jubileum.

We gaan dan in de setlist ook terug naar het begin met het debuutalbum Paranoid & SunBurnt. Met de wereldhit ‘Weak’ brak de band direct wereldwijd door. De drive was hier al gevonden en Intellectualise My Blackness wordt nog steeds gespeeld. Het geeft de maatschappelijk interesse weer dat de band binnen de stuwend en swingende rock vertolkt. Door het imposante charismatisch voorkomen van de zangeres, weet de band zich snel in de kijker te spelen en iedereen had het er toen over. ‘Yes It Is Fucking Political’, de hit ‘Hedoinsm’ en ‘Selling Jesus’ zijn al titels die voor zich zelf spreken.
Nu zijn we heel wat albums verder en verschijnt 25 Live op 25 januari met 25 songs om het feestje van 25 jaar Skunk Anansie te vieren. Een goede reden om deze heerlijke verzamelaar dit weekend in huis te halen! Dan kunnen we de komende 25 dagen optimaal genieten!

Pop / Rock

Deel via social media: