Zoek...
Limburgse warmte op Zeeuws Vestrock tijdens openingsdag

Limburgse warmte op Zeeuws Vestrock tijdens openingsdag

CONCERT RECENSIE
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2018-06-02 07:00:00 • 1 min lezen

Pop / Rock

Vestrock opent met Limburgse warmte

De line-up voor Vestrock 2018 mag er zijn. Gisteren opende het knusse festival in het Zeeuwse Hulst. Verdeeld over een drietal lokaties, de tent, de Kerk en het mainstage was het een opening die wat laat op gang kwam. Vooral de regen was daar de oorzaak van.

De regen was de grote spelbreker op deze opening. In de tent en Kerk was het druk, droog en gezellig met optredens van Lydmor, het Ierse Hamsandwich, Ten Years Today en andere acts. Voor het mainstage was het wat lauw waardoor een band als Johan voor een wat leeg veld zijn set speelde. Rond half tien werd het droog en laat dat nu net het moment zijn dat de Limburgse folkband Rowwen Heze zijn opwachting maakt. Met de flair die we van de band kennen en hun hits is er weinig voor nodig om het veld voor het podium te vullen en ook nu is het weer vooral bier dat door de lucht vliegt. Na een zeer geslaagd optreden is het dan nog tijd voor Oktober Drift in de Kerk dat na wat problemen met de PA een strak optreden geeft. Afsluiter is Tom Odell die het publiek definitief om weet te krijgen.

 

De komende dagen valt er nog volop te genieten. Acts als Blaudzun, Therapy, Kraantje Pappie, My Baby, Djamila en Lil Kleine staan nog op het programma.

Pop / Rock

Deel via social media: