Zoek...
Within Temptation The Aftermath

Within Temptation The Aftermath

Virtual Reality Stream 8 / 9 juli 2021

CONCERT RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2021-07-15 22:00:00 • min lezen

hard rock / Metal

Within Temptation The Aftermath Live stream

Met de introductie van een metalen masker die we kennen uit de clip van The Purge. zij introduceert door de vergelijking met de aardse elementen neemt zij je mee naar de gebroken stad….

Een stad dat in als een oorlogsgebied er uit ziet geeft brokken en op de ze brokken zien we de band in de digitale omgeving. Alsof ze in een game terecht komen  waar ze een onderdeel zijn. alsof Batman Gotham city kan binnenlopen en de bombastische klanken van het openingsnummer ‘Forsaken’.
Met heerlijke rood licht vanuit de kranen wordt het ‘Our Solumn Hour’ op je afgevuurd. Terwijl de band speelt en beelden verschijnen  zien we dat er om de band het decor blijft veranderen met oude beelden en prachtige decoratie. ‘Paradise (What About Us?)’,  ‘the Purge’  en ‘Entertain You’ van het mini album The Purge komen op je af. Een mooie vorm dat als 3d op een virual reality bril op je telefoon te beleven valt. Natuurlijk kan het ook op tv of een ander screen.

Naast haar warrior outfit komt Sharon den Andel als een engel terug in Raise Your Banner en met X-Zibit weet men in de krochten van  stad ‘And We Run’ te spelen. Met een mooi schouwspel, waarbij plots de band in het wit is,  is Annisokay te gast voor zijn duet ‘Shed My Skin’.
Het is dan ook een aaneenschakeling van clips die alle songs aaneenschakelen. Met de Belgische Arid zanger weet de band het ‘Firelight’ te brengen en ‘the Reckoning’ komt in prachtige lijnen tot stand.

De Aftermath-stream is genius in elkaar gezet en blijft een schouwspel zodat je ook blijft kijken. Alle songs kennen een ander thema van space moments in Supernova en het afsluitende ‘Stairway To The Skies’.

Within Temptation heeft van hun stream The Aftermath weer iets bijzonder en moois van gemaakt. Naast de krachtige muziek van de songs komt het geheel goed over. Zeker de moeite waard om dit tzt op blueray/ dvd uit te brengen of als VR show in je play-/ Applestore.

hard rock / Metal

Deel via social media: