Zoek...
MUZIEKNIEUWS
DOOR
2017-08-20 07:00:00 • Op de Parade spelen 60 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in theatertenten. Het merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag worden er diverse voorstellingen gespeeld. Deze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je op een avond twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan gaan zien. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Iedere avond spelen er twee live-bands, in Hotel Vilé en Katrina die gratis toegankelijk zijn. Elke dag gaat het terrein open om 14.00 uur. Tot 15.00 uur het terrein gratis toegankelijk. Iedereen tot en met 17 jaar heeft gratis toegang tot het terrein. Iedereen vanaf 18 jaar betaalt € 7,50 toegang (ook 65+ geen gratis entree). Voorstellingskaartjes koop je online of op het Paradeterrein. min lezen

Theater

De Parade vanaf 11 augustus t/m 27 augustus in Martin Luther Kingpark, Amsterdam

De Parade sluit traditiegetrouw af in het sfeervolle Martin Luther Kingpark in Amsterdam.

Op de Parade spelen 60 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in theatertenten. Het merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag worden er diverse voorstellingen gespeeld. Deze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je op een avond twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan gaan zien.

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

Iedere avond spelen er twee live-bands, in Hotel Vilé en Katrina die gratis toegankelijk zijn.


Elke dag gaat het terrein open om 14.00 uur.

Tot 15.00 uur het terrein gratis toegankelijk.

Iedereen tot en met 17 jaar heeft gratis toegang tot het terrein.

Iedereen vanaf 18 jaar betaalt € 7,50 toegang (ook 65+ geen gratis entree).

Voorstellingskaartjes koop je online of op het Paradeterrein.

Theater

Deel via social media: