Zoek...
De Staat voegt vierde en laatste datum toe aan serie In The Round Concerten

De Staat voegt vierde en laatste datum toe aan serie In The Round Concerten

Nijmegen

MUZIEKNIEUWS
DOOR
2017-06-21 07:00:00 • 3 min lezen

Alternative / Indie / Rock

De Staat voegt vierde en laatste datum toe aan serie In The Round Concerten

De vraag naar kaarten voor de 3 unieke shows van De Staat In The Round op 17,18 en 19 november in Nijmegen blijkt onverminderd groot, en daarom voegt de band vandaag nog een laatste extra show toe. De 3 andere shows zijn reeds uitverkocht.


”
Deze extra show op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim vindt plaats op donderdag 16 november. Dit is de laatste show die toegevoegd wordt aan de serie In The Round concerten. De kaartverkoop voor deze show is direct gestart.

Zanger Torre Florim over deze extra show: “Ik ben echt heel verrast en vooral blij dat het gewoon gelukt is om nog een vierde dag deze show te kunnen spelen. Hier zijn we helemaal niet vanuit gegaan vanaf het begin, en we hebben gelukkig onze vergunning hiervoor kunnen verlengen bij de gemeente Nijmegen.

Voor de Nijmeegse band De Staat wordt het tijd om de periode “O” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland, waaronder een supporttour met Muse door Europa, keert De Staat terug naar hun thuisstad Nijmegen. De optredens zullen plaatsvinden op 16, 17, 18 en 19 november op De Vasim.

Volgens frontman Torre Florim wordt dit een bijzonder spektakel. Hij legt uit: “Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we deze speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

De eerste keer dat de band middenin het publiek speelde, was tijdens Down The Rabbit Hole, waar De Staat een onaangekondigde live rave-show deed middenin het bos.

Florim vervolgt: “Deze tent is van ons, dus we proberen alle hoeken van deze tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. Met genoeg nieuwe elementen. We zullen nieuwe nummers debuteren, geschikt gemaakt voor deze situatie. Een nieuw lichtplan. Een ander geluid. Een persoonlijker contact met het publiek. De Staat blijft De Staat, de rest wordt anders.”

De band hoopt fans uit heel Nederland bij deze shows te zien. Op een speciale website voor dit event, destaatintheround.nl, is alle info te lezen over ticketverkoop, maar ook over de bereikbaarheid van het terrein De Vasim in Nijmegen.
Tickets worden ook aangeboden inclusief busvervoer vanaf De Vasim terug naar station Nijmegen CS, en voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid. Voor fans die wat verder moeten reizen is er op zondag 19 november een vroege show, zodat je weer op tijd thuis kan zijn.

 

De Staat – DE STAAT IN THE ROUND

Donderdag 16 november 2017 | De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen (EXTRA SHOW)
Aanvang: 20:30 | Entree: €35,- (excl sk)

Vrijdag 17 november 2017 | De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen (UITVERKOCHT)
Aanvang: 20:30 | Entree: €35,- (excl sk)

Zaterdag 18 november 2017 | De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen (UITVERKOCHT)
Aanvang: 20:30 | Entree: €35,- (excl sk)

Zondag 19 november 2017 | De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen (UITVERKOCHT)
Aanvang: 16:00 | Entree: €35,- (excl sk)


Meer info over dit concert vind je op: www.destaatintheround.nl.

De kaartverkoop voor het extra concert is direct gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Alternative / Indie / Rock

Deel via social media: