Zoek...
Nieuwe single DeWolff

Nieuwe single DeWolff

is alleen samen met anderen te beluisteren

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2018-11-04 07:00:00 • min lezen

Rock

DeWolff is alleen samen met anderen te beluisteren

De muziek van DeWolff mag dan misschien wel 'vintage' klinken, dat de band altijd weet te verassen, staat echter buiten kijf. Zo ook nu weer! De band heeft hun nieuwste single 'Share The Ride' namelijk wel op een heel originele wijze uitgebracht, met als doel iedereen in deze barre tijden toch weer een beetje dichter bij elkaar te brengen... SHARE THE LOVE & SHARE THE RIDE!

De band over het idee achter ‘Share The Ride’:
“Elke dag als we het podium opstappen, als we jammen of samen een song schrijven gebeurt er iets magisch. We hebben het niet over de “Magie van DeWolff” maar over het geweldige gevoel dat je krijg als je samen muziek maakt. Tegenwoordig kunnen steeds minder mensen dat gevoel ervaren omdat muziek maken steeds meer iets is geworden dat mensen alleen doen. Of omdat een of ander algoritme de muziek maakt. Om iedereen een beetje te laten proeven hoe het is om samen muziek te maken, hebben we het nummer “Share the Ride” opgenomen en de losse tracks op Spotify gezet. Dus verzamel wat vrienden, ga naar het album Share the Ride, kies een instrument en druk allemaal precíés tegelijk op PLAY. Het vergt wat oefening maar als het lukt is het AWESOME! Wil je de gitaarsolo horen? Of liever een Hammond solo? Jij bent de mixer! Om te beginnen staan er 5 tracks op Spotify maar in de komende weken zullen we steeds meer instrumenten uploaden zodat je het arrangement helemaal kunt aanpassen! SHARE THE LOVE & SHARE THE RIDE.”
 
In mei van dit jaar bracht DeWolff het allom bejubelde 6e studio-album THRUST uit. In de maanden daaropvolgend is band in het hele land en daarbuiten te zien geweest met onder andere een fantastisch optreden op Lowlands. De band zal vanaf 30 november starten met hun Nederlandse deel van de Europese THRUST-tour, met als kerst op de taart een nieuwe editie van hun eigen festival DeWolffest op 29 december in TivoliVredenburg.

Rock

Deel via social media: