Zoek...
Festival Popcity in Drachten met Waylon

Festival Popcity in Drachten met Waylon

Kraantje Pappie, Martijn Fischer, Call It Off, Voltage & Projekt Rakija

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2018-07-20 07:00:00 • min lezen

Pop

Gratis toegankelijk festival Popcity in Drachten met Waylon, Kraantje Pappie en meer

Zondag 22 juli vindt het gratis toegankelijke Popcity-festival in het Thalenpark te Drachten plaats. Poppodium Iduna presenteert de vijfde editie van het succesvolle festival, met dit jaar Waylon, Kraantje Pappie, Martijn Fischer, Call It Off, Voltage, Projekt Rakija en kersverse winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân Lester Blackfield.

Waylon is de eerste Nederlander die een contract bij het legendarische Motown label heeft gescoord en vertegenwoordigde Nederland afgelopen mei tijdens het Eurovisiesongfestival met het prachtige nummer Outlaw In Em. Hij is een graag geziene gast in diverse TV-programma’s en natuurlijk ook bekend als coach in The Voice of Holland. Samen met zijn band zal hij Popcity afsluiten!

De Groningse rapper Kraantje Pappie komt s’middags al naar Popcity om het Thalenpark op zijn kop te zetten. Talloze optredens in Nederland en België bezorgden hem een onschendbare live-reputatie, mede door zijn unieke manier van rappen. Zo stond hij onder andere op grote shows als Rock Werchter, Lowlands en Pinkpop. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis uit dat Kraantje Pappie alles glansrijk transformeert tot een gegarandeerd groots feest.

Voeg daarbij toe het energieke Projekt Rakija, de heerlijke hits van Hazes vertolkt door Martijn Fischer en zijn topband, 70’s rockband Voltage met frontman Dave Vermeulen (finalist TVOH), poppunkers Call It Off en traditiegetrouw de opening van het festival door de winnaar van de Kleine Prijs fan Fryslân Lester Blackfield;  Popcity 2018 belooft een mooi veelzijdig feest voor jong en oud, voor ieder wat wils!

 

Locatie: Thalenpark in Drachten              

Datum: zondag 22 juli 2018

Tijd: 15.00 – 23.00 uur

Gratis toegang

Pop

Deel via social media: