Zoek...
Guardians of the Galaxy 2– Soundtrack

Guardians of the Galaxy 2– Soundtrack

Label: Hollywood rec.

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2017-05-28 07:00:00 • min lezen

Pop / Rock
7,5

Guardians of the Galaxy 2 – Soundtrack

Het buitengewoon comic team is er weer om de Galaxy te beschermen. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Het is in het kort waar de film van de Marvel Heroes aan voldoen. De oude helden worden weer opgepoetst en blinkend in de etalage gezet. Dit geldt ook voor de bijbehorende soundtrack.
De oude klassieker van ELO – “Mr. Blue Sky”, mag voor deze film niet ontbreken. Maar ook heeft de oude doos heerlijke songs teruggevonden. “Fox On The Run” van the Sweet, Sam Cooke’s “Bring it on Home to Me” , “The Chain” van Fleetwood Mac en “My Sweet Lord” van George Harrison zijn uit de doos gehaald.
Heerlijk om te horen is het origineel van Cat Stevens “Father & Son” en Cheap Trick “Surrender”.  Zelfs David Hasselhof heeft met The Sneepers “Guardians Inferno” een aandeel in het geheel.

Het zijn allemaal favoriete songs of songs met een persoonlijk verhaal van de regisseur James Gunn. Best een aardige compilatie van  70 songs.

Pop / Rock

Deel via social media: