Zoek...
 Hallo Met Mij van Tabitha

Hallo Met Mij van Tabitha

Label: Vinyl Base

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2020-12-13 07:00:00 • min lezen

Nederlands / Pop

Hallo Met Mij van Tabitha

Music On Vinyl lanceert het nieuwe sublabel Vinyl Base met als specifieke doelgroep jongeren. De
eerste release staat al gepland: de Nederlandse zangeres Tabitha brengt op 8 januari 2021 haar
nieuwste album Hallo Met Mij uit op vinyl via Vinyl Base, in samenwerking met Neof Music Group
en AAA Label Services. Meer informatie is te vinden op www.vinylbase.nl.

Vinyl voor jongeren Vinyl Base richt zich op releases die met name jongeren zal aanspreken. Het label staat in nauw contact met de recent opgestarte vinylcommunity Flip It!, waarmee ook samengewerkt zal worden. Moederlabel Music On Vinyl hoopt hiermee jonge muziekfans te enthousiasmeren voor de charme van vinyl en een nieuwe generatie vinylliefhebbers aan te trekken. Tabitha Tabitha’s carrière zit in een stroomversnelling sinds het uitkomen van haar eerste soloalbum Hallo Met Mij (meer dan 35 miljoen streams) en door haar deelname aan het tv-programma De Beste Zangers.

Door het wekelijkse miljoenenpubliek maakten veel Nederlanders kennis met het veelzijdige geluid van Tabitha en haar levensverhaal. Tabitha is met meer dan 400 miljoen streams op de Nederlandse streamingdiensten 1 van de meest gestreamde vrouwelijke artiesten van het moment. De zangeres scoorde onder meer grote hits als “Hij Is Van Mij”, “Slapen Met Het Licht Aan”, “Het Spijt Me Niet”, “Moment” en “Hallo Met Mij”.

De zangeres brak dit jaar definitief door bij het grote publiek door haar deelname aan het goed bekeken tv-programma De Beste Zangers, met haar vertolkingen van onder meer “Hemingway” en “Hou Vol Hou Vast”. Komend jaar staat Tabitha onder andere op Concert at SEA. De lp Hallo Met Mij verschijnt als limited edition in een oplage van slechts 750 genummerde exemplaren op roze vinyl. In de groeven staan verborgen inscripties vermeld.

Nederlands / Pop

Deel via social media: