Zoek...
INTERVIEW
DOOR JAN KLUPPER
2012-11-19 07:00:00 • 9 min lezen

GOUDEN PLAAT VOOR EMELI SANDÉ

Tevens twee Paradiso shows uitverkocht

Het album Our Version Of Events van Emeli Sandé heeft de gouden status bereikt. De Schotse zangeres kreeg afgelopen vrijdagavond een gouden plaat uitgereikt door Winston Gerschtanowitz in de live-uitzending van The Voice of Holland. In de uitzending zong Emeli twee nummers: ‘Next To Me’ samen met twee kandidaten en haar huidige single ‘Clown’.

Emeli Sandé sleept de een na de andere prijs in de wacht. Zo was ze onlangs met drie awards de grote winnares van de MOBO Awards. Het afgelopen jaar won Sandé ook al twee Urban Music Awards, een EBBA award, een Brit Award en een Q Award. Ook maakt ze momenteel nog kans op twee Soul Train Awards.

Emeli Sandé staat op zaterdag 23 en zondag 24 maart in Paradiso in Amsterdam. Beide concerten waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Onlangs verscheen een nieuwe versie van Our Version Of Events, haar succesvolle debuutalbum. Naast de hits 'Heaven', 'Next To Me' en 'My Kind Of Love', bevat deze versie vijf nieuwe tracks, waaronder een cover van John Lennon's ‘Imagine’, die ze eerder ten gehore bracht tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. In thuisland Groot-Brittannië zijn in totaal al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht van Our Version Of Events, wat daarmee het best verkochte album van 2012 is in de UK.

Deel via social media: