Zoek...
Miley Cyrus brengt nieuw album uit

Miley Cyrus brengt nieuw album uit

Younger Now

MUZIEKNIEUWS
DOOR
2017-08-22 07:00:00 • min lezen

Miley Cyrus brengt nieuw album uit

Miley Cyrus heeft vandaag de titeltrack van haar nieuwe album ‘Younger Now’ uitgebracht van haar nieuwe album dat 29 september uitkomt. De video is een eerbetoon aan Elvis Presley, die precies 40 jaar geleden overleed. Cyrus heeft haar bewondering voor de King of Pop nooit onder stoelen of banken gestoken, en ze beschouwt hem als haar grootste inspiratiebron.

27 augustus treedt Miley op bij de MTV Video Music Awards, waar haar single ‘Malibu’ genomineerd is in de categorie ‘best pop’. In september zal ze ook weer aanschuiven als jurylid bij het 13e seizoen van The Voice.

In mei bracht Miley haar single ‘Malibu’ uit. Die video is inmiddels 300 miljoen keer bekeken op YouTube en werd 275 miljoen keer gestreamd.Ter ere van Pride Month bracht ze in juni haar single ‘Inspired’ uit, die ook te vinden zal zijn op ‘Younger Now’. Ze bracht het nummer ten gehore op het ‘One Love Manchester’ benefietconcert en nam het nummer op in haar geboorteplaats Nashville. In het kader van ‘Inspired’ doneerde Miley ook aan haar stichting ‘The Happy Hippie Foundation’; een organisatie die eenheid bevordert en jongeren aanmoedigt om zich actief in te zetten voor hun omgeving en sociale verandering te bewerkstelligen. Sinds de oprichting van haar organisatie hebben duizenden daklozen en LGBTQ-jongeren steun ontvangen en is ze meermaals bekroond voor haar inzet.

Miley Cyrus is singer-songwriter, actrice en filantroop. Met vijf #1 albums waaronder het Grammy-genomineerde album ‘Bangerz’ (die platina werd in de VS), vijf uitverkochte tours en bijna 30 miljoen verkochte tracks is Miley een van de meest invloedrijke artiesten van het moment. Recent liet ze zich van haar artistieke kant zien op haar album ‘Miley Cyrus and her Dead Petz’. Ze is één van de meest opgezochte artiesten in internethistorie, heeft meer dan 160 miljoen abonnees en haar video’s hebben meer dan 3 miljard views.


Younger Now tracklist:

1. Younger Now

2. Malibu

3. Rainbowland ft Dolly Parton

4. Week Without You

5. Miss You So Much

6. I Would Die For You

7. Thinkin’

8. Bad Mood

9. Love Someone

10. She’s Not Him

11. Inspired

Deel via social media: