Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR
2015-06-27 07:00:00 • 7 min lezen

25 jaar Parade! Beleef vrijheid en theatrale fantasie! Tekst Roland Huguenin

Feest in de stad en Rotterdam als een prachtig decor. Dit weekeinde is er een laatste kans om te genieten van een heerlijk theaterfeest. Met een veelzijdig programma viert de Parade deze zomer haar jubileum. Naast veel nieuwe voorstellingen, die veelal speciaal voor dit festival werden geschreven, zijn er een aantal klassiekers opnieuw te beleven. Artiesten die de Parade tot een succes maakten zijn terug met ‘oud’ werk of maakten een bijzondere nieuwe voorstelling. De Parade staat voor cabaret, mime, muziek, dans en een zweefmolen. En ook voor een waar festijn van culinaire hapjes, rosé en cocktails. In het museumpark onderga je een mentale metamorfose. Je staat oog in oog met bekende artiesten en beleeft onversneden theatrale intimiteit. Het toneel ligt aan je voeten.

Flaneer, paradeer, ga los, geniet… en laat je betoveren. Verleid jezelf en vrienden met een lange, zwoele avond op De Parade! Op deze zaterdagavond tot in de kleine uurtjes. Zondag nog tot 22:00.

Het rondreizende theaterfestival is nog twee dagen te beleven in Rotterdam. Vervolgens worden de tenten en restaurants opgeslagen opgesteld in Den Haag, Utrecht en Amsterdam. De Parade-tournee loopt tot en met zondagavond 23 augustus.

3 t/m 12 juli, Westbroekpark, Den Haag 17 juli t/m 2 augustus, Moreelsepark, Utrecht 7 t/m 23 augustus, Martin Luther Kingpark, Amsterdam

Deel via social media: