Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-12-17 07:00:00 • 9 min lezen

5 Days Off gaat in 2015 de diepte in met oa FKA Twigs

Eerder werd al aangekondigd dat festivalfavoriet FKA Twigs op donderdagavond met een concert in Paradiso staat. Na afloop is er een afterparty in de Kleine Zaal met een liveshow van Oceaán en dj’s Mairo Nawaz en Vic Crezeé. Diezelfde avond kun je in de Melkweg terecht voor de nieuwste techno-geluiden, in samenwerking met de Amsterdamse organisatie Structured. Optredens zijn er onder andere van Surgeon, Peter van Hoesen, Jonas Kopp, Anthony Parasole en Sandrien.

House en disco op het scherpst van de snede hoor je vrijdagnacht in de Melkweg met onder andere Bicep, Paul Woolford, Octave One, Funkineven en Tom Trago. In de vooravond presenteert De Sluwe Vos in de Melkweg live zijn Kontra Album. Op zaterdagnacht komt de legendarische New Yorkse clubnacht Body & SOUL naar Paradiso. Oprichters François K, Joe Claussell en Danny Krivit draaien gezamenlijk all night long.

5 Days Off is het festival voor elektronische muziek van Paradiso en Melkweg. Amsterdams voornaamste poppodia veranderen vijf dagen lang in nachtclubs waar de hele stad kan dansen op de beste nieuwe sounds en kan genieten van de spannendste upcoming live acts. In vijf dagen word je klaargestoomd voor de zomerfestivals.

Na de feestdagen is er meer programmanieuws en gaan de overige avonden in de verkoop.

5 DAYS OFF 4 - 8 maart 2015 Melkweg & Paradiso, Amsterdam.

 

Met o.a. FKA Twigs / Body & Soul: Francois K., Joe Claussell, Danny Krivit / Surgeon / Bicep / Paul Woolford / Peter van Hoesen / Funkineven / Octave One / Jonas Kopp / Sandrien / De Sluwe Vos Presents KONTRA / Jeroen Search / Oceaán / Vic Crezeé / Mairo Nawaz / A001 / R.E.D / Boye

 

www.5daysoff.nl

Deel via social media: