Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-04-10 07:00:00 • 7 min lezen

80's Verantwoord

Actie: Alles wordt nóg leuker met een groep, dus nu een speciale actie: 5 tickets voor de prijs van 4! Klik op Bestel tickets en selecteer het Groepsticket!

Geboren in 2000 uit een gelukkige samenkomst van twee vriendenclubs uit Utrecht groeide een maandelijks avondje 80's plaatjes draaien, videobanden knippen en decortjes knutselen voor een paar honderd liefhebbers uit tot het grootste 80’s feestje van Nederland!

De ‘7 Inch Twins’ gaan je deze avond de lekkerste 80’s plaatjes voorschotelen, zodat jij je weer helemaal kan wanen in de jaren 80 (in je passende 80’s-outfit natuurlijk)! VJ Clipsync, groot geworden met Villa Achterwerk en Sky Channel, voorziet lachend al die fijne platen van alle pop- en pulpclips, oude films, tv-series en foute commercials, waar de legendarische knulligheid vanaf druipt. Eindelijk is er ook een oplossing voor al die verzoekjes die je altijd hebt willen doen, maar waarvoor de dj te druk was om naar te luisteren: de verzoekencomputer! Alles wat je hier invoert wordt automatisch op het scherm geprojecteerd! Uiteraard neemt 80’s verantwoord ook Pacman en Asteroids voorje mee, want wat zijn de 80's zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder haar: een kale boel.

Let's get ready to rumble...... 'cause you gotta fight, for your right, to party!!!.

Feesten doe je niet op een lege maag, dus Eet Iets Verantwoords! Voor 80's Verantwoord hebben wij een speciale combikorting in het leven geroepen. Je kunt nu je ticket inclusief diner à la carte bestellen. Zo heb je al een hoofdgerecht inclusief ticket voor € 20 en een drie gangen menu inclusief ticket voor € 27,50! Ben je benieuwd wat je zoal kan verwachten op onze kaart? Klik dan hier.

Zaterdag 11 april // deur open 21:00 // aanvang 21:00 // vvk €10 // deur €11

 

Deel via social media: