Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-09-09 07:00:00 • 9 min lezen

A capellagroep Straight No Chaser op 18 februari voor het eerst in Nederland te zien

Op woensdag 18 februari is de tienkoppige "all male" a capellagroep Straight No Chaser voor de eerste keer op Nederlandse bodem te zien, en wel in De Meervaart in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit Nederlandse debuut start op vrijdag 12 september om 10.00 uur via o.a. de website van Ticketmaster Nederland.

 

In thuisland Amerika heeft Straight No Chaser geen introductie meer nodig, want sinds de oprichting in 1996 is de mannelijke a capella groep ongekend populair: naast de honderdduizenden cd's die over de toonbank zijn gegaan, zijn ook hun video's miljoenen keren bekeken, heeft de groep door het hele land voor uitverkochte zalen opgetreden en staan de tv-programma's in de rij om ze live in de studio te krijgen.

 

Inmiddels heeft Straight No Chaser vier best-selling albums en een EP uitgebracht. De eerste twee albums waren geheel in het teken van de feestelijke decembermaand; voor het derde album is er gekozen om dat thema volledig los te laten, wat resulteerde in  het eveneens uiterst succesvolle 'With a Twist' (2010). Hierop brengen de mannen hun eigen a capella varianten van hits van onder andere Red Hot Chili Peppers, Coldplay en Oasis ten gehore. Zowel pers als fans en collega's zijn bijzonder onder de indruk van Straight No Chaser; op de vierde langspeler hebben gerenommeerde artiesten als Stevie Wonder, Phil Collins, Dolly Parton en Jason Mraz een bijdrage geleverd. Het laatste wapenfeit van Straight No Chaser is de EP 'Under the Influence: Holiday Edition', waarop onder andere Colbie Caillat, Paul McCartney en Cee Lo Green te horen zijn.

 

Niet alleen op cd zijn de heren van Straight No Chaser een genot om naar te luisteren, ook live weten ze een verpletterende indruk te maken met hun harmonieuze samenzang en hun speelse en vooral onconventionele versies van popklassiekers.

 

 

 

Woensdag 18 februari 2015

STRAIGHT NO CHASER De Meervaart – Amsterdam Entree: € 25,- (excl. servicekosten) Kaartverkoop start op vrijdag 12 september om 10.00uur  via de website van Ticketmaster Nederland, 0900 – 300 1250 (€ 0,60 p/m) en de bekende voorverkoopadressen.

                                                                                                                                           

 

Kijk voor meer informatie over Straight No Chaser op www.sncmusic.com of op Facebook.

Deel via social media: