Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-03-14 07:00:00 • 10 min lezen

Amber Gomaa naar De Oosterpoort!

3FM Serious Talent laat zuivere popsongs, pompende R&B tracks en gevoelige ballads horen  

 

Amber Gomaa maakte in 2015 haar debuut als solo artiest, maar is zeker geen nieuw gezicht in de muziek scene. Op haar 20ste begint zij als backing vocalist bij Alain Clark en na drie jaar full time getoerd te hebben volgt zij de popopleiding van het Conservatorium te Amsterdam, waar zij zich vooral toespitst op songwriting en productie.

  In die tijd begint ze ook in de band van Jett Rebel. Eerst als vocalist, en daarna ook als toetsenist. De samenwerking tussen de twee breidt zich verder uit als ze besluiten om samen haar eerste EP, getiteld ‘Sun Gazing’, te produceren.

  In augustus 2015 komt ‘I Want It’ uit, de eerste single van de EP ‘Sun Gazing’ waarmee Gomaa is uitgeroepen als 3FM Serious Talent. Haar tweede single ‘Girlfriend’ gooit hoge ogen bij Radio2, waar DJ Gerard Ekdom de track tot één van zijn ‘5-sterrentracks’ benoemt.

  Amber heeft er voor gekozen de productie van haar debuutalbum geheel voor eigen rekening te nemen en het resultaat is een 12 tracks tellend album waarop haar vele talenten duidelijk hoorbaar zijn. Het album bevat zuivere popsongs, zowel pompende R&B tracks als prachtige gevoelige ballads. Op 15 april komt Amber Gomaa naar Groningen en wel naar De Spieghel!

Deel via social media: