Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-05-08 07:00:00 • 8 min lezen

Armin van Buuren op stap met Mr. Probz, Niels Geusebroek en Metropole Orkest

Armin van Buuren brengt vanavond zijn nieuwe single 'Another You' live ten gehore bij RTL Late Night, samen met Mr. Probz, Niels Geusebroek en het Metropole orkest. Van Buuren zal vandaag eveneens de Nederlandse Top 40 presenteren met Jeroen Nieuwehuize op Radio 538, op de dag dat zijn single met Mr. Probz officieel wordt uitgebracht door platenlabel Armada Music.

De release van 'Another You' is ingeluid door een exclusieve periode op Spotify, waar de single binnen twee weken meer dan zeven miljoen keer gestreamd werd. De plaat kwam mede daardoor een dag vóór de officiële release binnen op de 24ste plek van de Billboard Hot Dance/Electronic Songs Chart. De single veroverde daarnaast ook de 29ste positie in de Nederlandse Top 40. 'Another You' is de eerste single van Van Buuren’s aankomende studio album, dat in de herfst van dit jaar wordt verwacht.

Armin van Buuren: “Het was geweldig om een nummer met Mr. Probz en Niels te maken, omdat we onze eigen ideeën en stijl in de single kwijt konden. Ik ben trots dat de single zo goed is ontvangen en miljoenen keren gestreamd is in de eerste paar dagen. Ik ben heel benieuwd hoe de plaat het verder gaat doen.”

Naast de Mark Sixma Remix, die vandaag ook is uitgebracht, verschijnt morgen nog een remix. Die versie is gemaakt door de Nederlandse DJ/producer Headhunterz, en is afgelopen weekend door Van Buuren onthuld tijdens zijn optreden op het hoofdpodium van Tomorrowland Brasil. Bekijk de beelden hier.

Deel via social media: